Over ons

Over ons

Hier kunt u terecht voor veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij staan of wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Mail dan vooral naar info@juristi.nl en wij zullen spoedig bij u terugkomen.

Wie zijn jullie?

Wij zijn journalistieke professionals die korte, kwalitatieve en betrouwbare onderzoeken doen naar juristen en juridische bedrijven om er vervolgens achtergrondartikelen over te schrijven op juristi.nl. Juristi.nl is een initiatief van Mediamaze om Nederlandse juristen en juridisch gerelateerde bedrijven in kaart te brengen en objectieve, betrouwbare informatie te bieden aan cliënten en geïnteresseerden. Juristen en juridisch gerelateerde bedrijven op de website worden door de redactie geselecteerd, maar kunnen ook zelf contact opnemen met juristi.nl met een verzoek om een objectief achtergrondartikel over zich te laten schrijven. 

Wat is Juristi.nl?

Juristi.nl is een verzamelportaal waar objectieve en betrouwbare informatie over verschillende juristen en juridisch gerelateerde bedrijven uit heel Nederland te vinden is. Klanten en geïnteresseerden kunnen hier achtergrondartikelen vinden over personen en bedrijven om te gebruiken in hun zoektocht naar de ideale jurist. Bedrijven en juristen kunnen zich aansluiten bij onze database om zo potentiële cliënten te bereiken.

Zijn jullie zelf juristen en kan ik jullie inhuren?

Wij zijn zelf geen juristen en kunnen dus ook niet ingehuurd worden. Wij zijn een onafhankelijk orgaan dat verder geen relaties heeft met juridische personen, instanties of bedrijven. Op deze manier kunnen wij objectieve en betrouwbare informatie garanderen. U kunt ons uiteraard wel inhuren voor onderzoek en het schrijven van achtergrondartikelen over juristen.

Wat voor juristen kan ik hier vinden?

Allerlei soorten juristen. Op het moment hebben wij vijf categorieën: Advocaten, Deurwaarders, Notarissen, Juridische Adviseurs en Bedrijfsjuristen.

Wat doen jullie?

Wij doen onderzoek naar en schrijven achtergrondartikelen over juristen en juridische bedrijven. Op het internet is er vaak geen of niet voldoende betrouwbare informatie te vinden over hen en juristi.nl is daarom de plek om meer te weten te komen. Wij staan voor objectieve en betrouwbare informatie die wij uit onderzoek en interviews halen over personen, instanties of bedrijven. Wij bieden alle informatie op onze website aan, waar u kan zoeken tussen al het aanbod. Wij selecteren dit aanbod op de website zelf, maar geïnteresseerden kunnen ook een verzoek doen voor het laten schrijven van achtergrondartikelen over zichzelf of een juridische onderneming. 

Waar vind ik juristen?

In de menubalk vindt u de verschillende categorieën voor zowel juristen als bedrijven. Als u op een van de categorieën klikt, komt u op een verzamelpagina van Nederlandse juristen of bedrijven. Klikt u op een van de recentelijk toegevoegde juristen of bedrijven, dan gaat u meteen door naar de persoonlijke pagina. Het is ook mogelijk om verder te klikken op een categorie, waarna u kunt filteren op zaken als provincie, plaats, specialisatie en dergelijke.

Hoe werken jullie?

Wij doen kort onderzoek naar een jurist of bedrijf die in onze database wil worden opgenomen. Verder nemen wij contact op voor een interview met vragen die voort zijn gekomen uit het eerdere onderzoek. Aan de hand hiervan schrijven wij een uitgebreid achtergrondartikel. Het achtergrondartikel wordt samen met de contactinformatie en een professionele foto op juristi.nl geplaatst. Personen of bedrijven kunnen bij ons een aanvraag doen wanneer ze in de database opgenomen willen worden. Ook kunt u personen of bedrijven bij ons tippen door middel van een korte mail met introductie en motivatie.

Wat staat er in een achtergrondartikel?

In het achtergrondartikel van een jurist komen zaken als werkervaring, prestaties, onderscheidingen, werkgerelateerde successen of mislukkingen, korte geschiedenis, hobby’s, interesses, nevenactiviteiten, vrijwilligerswerk en scholing aan bod. Op deze manier wordt er betrouwbare en objectieve achtergrondinformatie geboden en wordt er een persoon neergezet in plaats van een zakelijk verkooppraatje.
In een achtergrondartikel over bedrijven schrijven wij over de geschiedenis, eventuele partners, de visie van het bedrijf en bijvoorbeeld de werkomgeving en sfeer. Samen met contactinformatie en andere belangrijke gegevens wordt dit op een aparte pagina binnen juristi.nl geplaatst.

Ik ben zelf jurist, kan ik op de website?

Natuurlijk! Via info@juristi.nl kunt u ons een mail sturen met contactgegevens en een korte introductie. Wij nemen vervolgens contact met u op om het een en ander door te nemen een een (telefonisch) interview te plannen. Na een kort onderzoek stellen wij enkele vragen op die tijdens het interview aan bod zullen komen. Als u als jurist aan onze database toegevoegd wil worden zijn hier wel onderzoekskosten aan verbonden. Het gaat hier om een eenmalig bedrag van 275.-

Ik heb een bedrijf, kan ik op de website?

Uiteraard! Ook in dit geval kunt u een mail sturen naar info@juristi.nl met de contactgegevens en een korte introductie, waarna wij contact met u opnemen. Naast een achtergrondartikel over uw bedrijf kunnen wij ook onderzoek doen naar en achtergrondartikelen schrijven over uw werknemers en zo het hele bedrijf op onze website in kaart brengen. Tevens bieden wij de ruimte voor het plaatsen van nieuwsberichten waar u relevante content kunt plaatsen. Wij kunnen met u een op maat gemaakt abonnement bespreken